Coaching

Een goed voornemen heeft de beste kans van slagen met een goed plan. Een plan met een duidelijk doel, positief geformuleerd en in realistische subdoelen opgebouwd kunnen resulteren in een blijvende verandering. Maar hou ook rekening met obstakels, beperkende factoren en terugval. Ruim 90% van de mensen lukt het niet alleen. Het is dus heel normaal dat je vaak wel wat hulp kunt gebruiken.

Of je nu kiest voor een groepscursus of voor een individueel traject op maat, al coachend begeleid ik jou naar je einddoel. 

Mijn coaching vergelijk ik graag met een autorit;

Jij bent aan het stuur, je werkmap is je routebeschrijving en ik ben ik de katalysator die je gebruikt om steeds verder te komen. Op weg naar je eindpunt. Tussendoor stoppen we om te kijken waar je vandaan komt, of je op de goede weg zit en hoe je je volgende punt gaat bereiken. Onderweg kijken we goed om ons heen en merken we op wat de obstakels zijn. Ga je er langs, erover of blijf je ertegenaan stoten? Als coach help ik je die keuzes te maken. 

Kortom, we maken een reis. Jouw reis maar met mijn hulp nemen we de kortste route. Ik ken de weg maar niet jouw obstakels en bezienswaardigheden. Daarom kruip ik niet achter het stuur, maar ernaast .

Ik heb hem mijn reis al gemaakt en ben benieuwd waar jij me nu brengt.