Beweeg mee, rust bewust en voed je goed. (sandra's gezonde stijl)

team

Voor een gezonde stijl van leven zet je jezelf eerst in beweging. Bij sandra's gezondestijl doen we dat  met de 30 minutes women only workout van hart for her in Soest.

Beweeg mee met hart for her.

De formule van hart for her is gebaseerd op het plezier dat bewegen, sport en of fitness je kan geven. De prettige sfeer en niet onbelangrijk: het gezonde, fitte gevoel. Lekker in je vel, je goed voelen over jezelf, daar gaat het om bij hart for her. Lekker bewegen in een prettige omgeving, omringd door vrouwen die hetzelfde doel hebben. Onder begeleiding van je eigen personal trainer, die weet wat jou beweegt.

Spieren versterken en je conditie versterken; dat doe je op een makkelijke en leuke manier met de hart for her 30 minutes workout. In maar 30 minuten van je tijd, met veilig en makkelijk te bedienen apparatuur en met een trainer die je aanmoedigt en goed op je let. De vestigng van sandra's Gezondestijl is hart for her Soest is een gezellige, kleinschalige workoutruimte en zit aan de lindenlaan 1, in winkelgebied Soestdijk en nabij het station. Parkeren kan op eigen terrein en met een parkeerschijf in de straat. Maar als je in de buurt woont dan kom je natuurlijk lekker met de fiets.

Beweeg je mee met sandra's gezonde stijl door middel van de hart for her formule?

proeflesbutton

Of klik door naar de algemene hart for her website en vraag daar direct een proefles aan.  Woon of werk je niet in de buurt maar spreekt de formule je wel aan kijk dan op de hart for her website of er een vestiging is bij jou in de buurt.

Eerst nog wat meer informatie, dat begrijpen we ook! Bel ons om een en ander door te spreken en neem contact op middels het contactformulier

vergoeding zorgverzekeraar

Als gewichtsconsulent is GezondeStijl aangesloten bij de BGN. Veel zorgverzekeraars vergoeden de diensten. Consulten of cursussen vallen niet onder de basisverzekering maar worden zoals afgesproken vergoed uit de aanvullende paketten. Overleg vroegtijdig met uw zorgverzekeraar, of kijk in de polisvoorwaarden of dit ook bij u van toepassing is.

Vind mij ook online

Follow Me Facebook Follow Me on Pinterest Follow Me on LinkedIn