Ik help je graag in beweging te komen zodat je beter voor jezelf gaat zorgen en lekker in je vel komt te zitten. 

logo

Beter voor jezelf zorgen is een goed idee!

Voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Hoe kan je namelijk beter voor een ander zorgen dan zelf een goed voorbeeld te zijn; je lekker te voelen in je lijf en in je leven. Een betere zorg kun je jezelf en de mensen om je heen niet geven!

Beweeg mee, rust bewust en voed je goed. (sandra's gezonde stijl)

Het moet wel leuk blijven!

Ik hoor het regelmatig en ben het er helemaal mee eens, maar wel beide kanten op! Jezelf alles ontzeggen is niet leuk maar jezelf alles toestaan eist zijn tol; de kunst is het vinden van de juiste balans. Een gezondere levensstijl die bij jóu past en waar jíj je dus goed bij voelt. Eentje die zorgt dat je geniet van nu en bouwt aan morgen. Een levensstijl waarin je niet alleen meer beweegt maar ook gezonder eet en meer ontspant, zodat je er echt beter van wordt. Een gezonde levensttjl die je niet volgt omdat het moet, maar omdat je die wilt!

Een leefstijl die niet voelt als moeilijk vol te houden, maar waar je simpelweg van kunt genieten!

Wil jij dit ook?

Máák het dan leuk; volg sandra's gezonde stijl!

"De weg zelf is je bestemming" (Confucius)

Studie, ervaring en mijn eigen succes leerden dat het niet gaat over het gestelde doel maar atijd over de weg ernaartoe. Leren om je te richten op datgene wat je kunt doen om te bereiken wat je wilt en daar lol in te krijgen zorgen ervoor steeds dichter bij je doel te komen. Wat ik ook leerde was dat wanneer je kleine veranderingen aanbrengt op meerdere gebieden, je meer bereikt dan een grote verandering op één gebied. 16 jaar ervaring in de zorg, drie jaar studie tot vitaalcoach, jaren praktijkervaring en veel vallen en opstaan was wat het mij kostte om mijn balans te vinden. Gelukkig kan dat voor jou een stuk sneller. Als jij bepaalt dat je wilt bereiken, zal ik je helpen hoe en om te bereiken! 

Besef dat grote veranderingen het gevolg zijn van kleine dingen."(Anthony Robbins)

iconen

    sandra's gezonde stijl op facebook

vergoeding zorgverzekeraar

Als gewichtsconsulent is GezondeStijl aangesloten bij de BGN. Veel zorgverzekeraars vergoeden de diensten. Consulten of cursussen vallen niet onder de basisverzekering maar worden zoals afgesproken vergoed uit de aanvullende paketten. Overleg vroegtijdig met uw zorgverzekeraar, of kijk in de polisvoorwaarden of dit ook bij u van toepassing is.

Vind mij ook online

Follow Me Facebook Follow Me on Pinterest Follow Me on LinkedIn