vitaliteit

Waarschijnlijk weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om overeind te blijven, om fit en sterk te zijn. Je zorgt voor iemand, die heeft je nodig en daar wil je ervoor zijn. Spanningen, slechte nachten, hard werken en soms onregelmatige werktijden eisen hun tol. Het kost je meer moeite, herstellen gaat minder snel, pijntjes, stijve spieren, vage klachten. Aan alles merk je dat het minder met je gaat. Die ander heeft je nodig maar zeg eens eerlijk;hoe lang houdt je dit nog vol?


Wat je mist is het gevoel van vitaliteit. Een vitaal mens beschikt over de kracht en energie om te kunnen doen wat hij wil. Je omgeving is belangrijk, het kan je helpen of het juist moeilijk voor je maken. Een vitaal mens laat zich echter niet tegenhouden door invloeden van buitenaf. Omgaan met ziekte, geconfronteerd worden met verlies op welke manier dan ook; Het kan je raken, maar niet omgooien! Het gaat dan ook verder dan gezondheid, verder dan fit zijn, verder dan ontspannen zijn. Het is weerbaarheid en veerkracht. Lees hier meer over vitaliteit.

Het goede nieuws is dat je er best gemakkelijk iets aan kunt doen! In kleine stapjes, met realistische doelstellingen en oog voor alles wat in jouw leven een rol speelt. 

Gezondestijl helpt je die vitaliteit te bereiken. Na een kennismakingsgesprek en vitalitietscan weten we waar je belangrijkste verbeterpunten zitten. Samen maken we voor jou een op maat gemaakt plan waarbij we gebruiken maken van de leefstijlprogramma's en workshops van Gezonde Stijl en van cursussen of aanbod van buiten als dat nodig blijkt te zijn.

 De leefstijlprogramma's van Gezonde Stijl geven je de mogelijkheid zelf te bepalen met welk onderdeel je van start gaat. De opbouw en de coachende begeleiding leiden je echter langs alle factoren voor vitaliteit.