Voed je Goed

Het programma met de nadruk op je voeding heet VOED JE GOED. Het is te volgen als basiscursus individueel, in een groep of in uitgebreidde vorm geheel op maat.

Het levert je inzicht in je gezondheidsgedrag, veranderpunten, wat je tegenhoudt en wat je juist kan helpen om je doel te bereiken. Je leert hoe bewegen van invloed is op je voedingstoestand en hoe gezonde voeding je kan helpen tegen stress.

Je krijgt praktische tips, voorlichting over gezonde voeding en handvatten om je omgeving aan te passen aan je nieuwe stijl van eten en leven. Zo leer je welke voeding goed voor je is en hoe je voor jezelf een eetpatroon creëert waar je je prettig bij voelt.

Aan het eind heb je je belangrijkste knelpunten verbeterd. Heb je geleerd hoe je je gedrag kunt veranderen en ben je klaar om verder te gaan met eventueel andere bestaande veranderpunten. Zelfstandig of met behulp van een van de andere werkplannen.

Je gevoel van vitaliteit is verbeterd. Je voelt je krachtiger, energieker en aan je lichaam is al een verbetering te merken. Je hebt een stevige basis om op verder te gaan.

 

Kijk ook bij Beweeg Mee, Rust Bewust of keer terug naar Home