Leer "voluit genieten van mate"

Het traject dat je helpt aan een gezonde relatie met eten, je lijf en jezelf 

Gun jij het jezelf?

Rust in je eetgedrag, liever voor je lijf en vertrouwen in jezelf?

Ik weet namelijk hoe het voelt om niet gewoon te kunnen genieten van eten. Zonder een rotgevoel over te houden. Over wat, wanneer en hoeveel je gegeten hebt. Maar ik weet ook hoe het anders kan. En daar help ik je graag mee!

Voor ik vrouwen zoals jij hielp verzorgde ik vrouwen als verpleegkundige, motiveerde ik vrouwen om op een leuke manier te sporten in mijn women-only sportschool, gaf ik voedingsadvies en hielp ik ze stress te verlagen. Maar telkens kwam ik hetzelfde, hardnekkige probleem tegen. Het probleem dat ik zelf ook kende, al van huis uit. 

Het is het probleem waar ikzelf, de vrouwen om mij heen toen en nu nog steeds bijna allemaal last van blijven houden. Het idee niet goed genoeg te zijn, te falen en minder waard te zijn omdat ze niet voldoen aan het ideaalbeeld. 

Niet slank genoeg, te brede heupen, geen of juist te grote borsten, putten in de benen… En daarom gaan ze keer op keer het gevecht weer aan. Met het gewicht, lijf en eten. 

Omdat ik had geleerd om maat te houden dacht ik zelf beter bezig te zijn. Maar met wat ik leerde van de psychologie van eetgedrag ontdekte ik pas echt de vrijheid van een gezonde relatie met eten en mezelf. Nu kijk ik veel minder streng in mijn eigen spiegel, accepteer ik wat ik minder mooi vind aan mijzelf en beïnvloed het niet langer mijn eetgedrag. Ik geniet elke dag weer van de vrijheid die het mij geeft, de plezier in eten die het mij heeft teruggeven en de inzichten die het me heeft opgedaan. Daarmee voel ik zelf heel goed wat ik nodig heb, wat ik wil doen en hoe ik wil leven. 

Ik kan jou er ook mee helpen. Meld je aan!

"Voluit genieten met mate"; Het individueel coachingstraject dat je helpt om op een betere manier goed voor jezelf te zorgen en een gezonde manier van leven te bereiken.

Wat je krijgt: 

 

Werkboek “een gezonde relatie met eten en jezelf”

+10 bijbehorende modules om mee aan de slag te gaan

7 offline coachingsgesprekken ter ondersteuning

3 online contactmomenten ter ondersteuning

12 whatsapp berichten ter inspiratie

+ tijdelijk;

de online workshop “vind je ideale eetpatroon” ter waarde van 49 euro cadeau

taart met violen-min

Wat het je oplevert: 

Het einde van onverklaarbare (vr)eetbuien

Rust in je eetpatroon, weer plezier in eten

Een fijne, relaxte manier om goed voor jezelf te zorgen

Rekening houdend met je daadwerkelijke behoeftes

En met liefde en respect voor je lijf en jezelf

Energie en focus voor de dingen die je echt belangrijk vindt

Waardoor je kunt bouwen aan een goed en zinvol leven waarin je kunt vertrouwen op jezelf. 

taart met roze bloemen op klassiek bord-min

Jouw investering; 699 euro 

Gun jij het jezelf?

Ik ga graag samen met jou aan de slag om je te leren uit die ‘dieetgreep’ te komen – je systeem te ‘ontwarren’ en op een relaxte manier met eten en bewegen om te gaan zodat je nooit meer op dieet, maar met een goed gevoel – goed voor jezelf gaat zorgen.