Ontwikkel een gezonde relatie met eten, lijf en jezelf

Stop je strijd met je lijf en eten en leer weer voelen en doen wat goed is voor jezelf, van jezelf.

Het traject waarmee je een einde maakt aan je frustrerende strijd met je lijf en eten en een duurzame, relaxte manier om goed voor jezelf te zorgen bereikt.

Jarenlang leven in de ‘dieetgreep’ zorgt ervoor dat jouw relatie met eten verstoord is geraakt. Dat maakt dat je niet goed kunt vertrouwen op de signalen van binnen uit.  Daarbij gaat er dagelijks bakken vol energie naar die strijd met eten die je voert in gevecht met je gewicht en staat het je in de weg om te kunnen leven zoals je dat eigenlijk wilt. 

Herken je dit?

GezondeStijl_food_with_flowers_modern_in_purple_4bedfe32-002a-4363-ad9f-ceddca517f4d

Hoe zou het voor je zijn?

Het kan door te werken aan een gezonde relatie met eten, je lijf en jezelf. Dit is wat de dames die je voorgingen ervan vertellen;

“Ik ben heel blij met het traject wat ik met Sandra heb doorlopen. In een half jaar tijd heb ik hierdoor een gezondere relatie met eten gekregen. Sandra heeft mij laten inzien dat ik een dieetbril heb en hoe ik die kan af zetten. Daarnaast heb ik leren voelen wat eten met mij doet en waarom ik bepaalde keuzes maak. Het lukt mij nu stukken beter om zonder schuldgevoel iets te eten wat ik vroeger zou bestempelen als ‘slecht’ (maar inmiddels weet ik, er bestaat geen slecht eten. Hooguit minder voedzaam eten). Ook maak ik veel vaker gezondere keuzes. Maar het allerbelangrijkste, ik heb meer rust in mijn hoofd. Het leven draait niet meer volledig om eten en diëten en dat is heel fijn!!” 

Ik dacht dat we het veel over eten zouden hebben maar wat de afgelopen maanden bleek is dat het om zoveel meer dan alleen het eten draait. Ik leerde door de modules heen waar de knelpunten liggen en je hielp me met inzicht te krijgen in mijn gedachtes en emoties. Genieten zit niet alleen in lekker eten maar ook in het ontdekken waar je nog meer gelukkig en blij van word en jezelf houden. Het proces is niet na deze maanden afgerond, ik blijf oefenen en liever worden voor mezelf, wetende dat ik goed genoeg ben!”

De eerste keer dat ik bij je binnenkwam had ik nog diep van binnen het doel dat ik tijdens dit proces best een aantal kilo’s zou kunnen afvallen. Ik wist dat de focus daar niet op zou liggen maar dat stemmetje in mijn hoofd was heel hardnekkig geworden in al die jaren van diëten. De eerste opdracht die je gaf leek simpel maar wat heb ik veel na moeten denken over wat mijn ideale eetpatroon is. Ik was bang dat ik los zou gaan als ik mijn eigen ideale eetpatroon mocht creëren maar ik leerde mijn negatieve gedachtes over eten los te laten zodat ik weer kan genieten van eten en ‘los gaan’ geen issue meer is.”

 

En als jij -net als zij- echt bereid bent het werk te doen dan wil ik ook jouw helpen de strijd die je voert met eten en je lijf los te laten en vol vertrouwen in jezelf doen wat nodig is om goed voor jezelf te zorgen.

 

In 4 tot 6 maanden tijd neem ik je in 10 modules mee op pad naar een relaxte relatie met eten, je lijf en met jezelf. Het is geen gemakkelijk traject, geen zogenaamde quick-fix. Maar een intensief traject waarbij je de onderliggende zaken die bij jou van invloed zijn op de manier waarop je jezelf ziet en je eetgedrag grondig aanpakt. Zodat je echt resultaat boekt. 

 

Wat ze zeggen over mij als hun coach;

Warm en liefdevol. Je maakt dat ik me welkom voel en mag zijn wie ik ben. Je luistert en stelt de juiste vragen en daagde me uit om dieper na te denken en inzichten in mijn gedrag te krijgen.”

“Heel blij dat ik je heb gevonden en heb aangedurfd om aan de slag te gaan. Had dit traject niet willen missen.” 

 

Gun jij het jezelf?

Ik ga graag samen met jou aan de slag om je te leren uit die ‘dieetgreep’ te komen – je systeem te ‘ontwarren’ en op een relaxte manier met eten en bewegen om te gaan zodat je nooit meer op dieet, maar met een goed gevoel – goed voor jezelf gaat zorgen.