Individuele coaching Bloomish* Selfcareprogramma's

Mijn manier om jou te helpen om die eeuwige strijd met eten die je voert te stoppen door jouw relatie met eten, je lijf en jezelf te verbeteren. Waarmee je een eigen unieke leefstijl ontwikkelt die voldoet aan jouw persoonlijke waarden en behoeftes en die goed voor jezelf zorgen en gezond leven waardevol, leuk en gemakkelijk maakt. 

Bloomish*: Het programma waarmee je een einde maakt aan je frustrerende eetstrijd en een duurzame, relaxte manier om goed voor jezelf te zorgen bereikt.

Jarenlang leven in de ‘dieetgreep’ zorgt ervoor dat jouw relatie met eten verstoord is geraakt. Dat maakt dat je niet goed kunt vertrouwen op de signalen van binnen uit.  Daarbij gaat er dagelijks bakken vol energie naar die strijd met eten die je voert in gevecht met je gewicht en staat het je in de weg om te kunnen leven zoals je dat eigenlijk wilt. 

Dan is het Bloom beyond diet programma voor jou.

GezondeStijl_food_with_flowers_in_purple_lightpink_and_sagegree_6c86a407-6d64-4de3-834f-8c1440e0e48a

&Nourish your soul
Voor als je serieus wilt gaan leven naar wie je bent.

Welk programma kies jij?

In 4 tot 6 maanden tijd neem ik je in 10 modules mee op pad naar een relaxte relatie met eten en met jezelf. Het is geen gemakkelijk traject, geen zogenaamde quick-fix. Maar een intensief traject waarbij je de onderliggende zaken die bij jou van invloed zijn op je eetgedrag grondig aanpakt. Zodat je echt resultaat boekt. 

En als jij echt bereid bent het werk te doen dan ga ik je helpen op elke manier die nodig is. Om jou je doel te laten bereiken!

Gun jij het jezelf?

Ik ga graag samen met jou aan de slag om je te leren uit die ‘dieetgreep’ te komen – je systeem te ‘ontwarren’ en op een relaxte manier met eten en bewegen om te gaan zodat je nooit meer op dieet, maar met een goed gevoel – goed voor jezelf gaat zorgen.