Gratis

In een half uurtje sparren we over jouw situatie en geef ik je direct 3 persoonlijke tips om die te verbeteren. 

Ben ik degene die jou verder kan helpen?

Ik had niet altijd zo’n goede relatie met eten, mijn lijf en mezelf zoals nu. Ik ken de frustratie die groeit bij elke gefaalde poging, het gevoel niet slank en strak genoeg te zijn om altijd gewoon de dingen te doen die ik zou willen doen. Ik ken het om meer bezig te zijn met hoe ik eruit zie voor de buitenwereld en me meer daarop te richten dan wat voor mezelf nu echt belangrijk is. Maar ik weet en  heb geleerd dat en hoe het anders kan. Zo heb ik geleerd hoe en op welke manier uiterlijk wel heel belangrijk is. En hoe het helpt om te zijn wie je bent en daarnaar te handelen. Waardoor ik met veel meer energie en plezier door het leven ga. En dat gun ik jou ook. 

Als vitaliteitstherapeute ken ik het belang van leven naar je eigen behoeftes en waarden. Weet ik hoe  bepalend dat is voor je motivatie en de keuzes die je maakt. En daarom ken ik ook de gevaren van het negeren van die eigen behoeftes zo goed. Omdat je er niet naar luistert, of ze al zo lang niet hebt gevoeld dat je ze niet eens meer zou herkennen. 

Even samen sparren?

Tijdens een 30 minuten durende sessie die ook nog geheel gratis is bespreken we wat er bij jou speelt en voor jou belangrijk is. En hoe ik jou kan helpen. Je ontvangt van mij tijdens dat half uur ook 3 direct toe te passen tips. Zo kun je direct aan de slag om jouw situatie te verbeteren.

Geef je hieronder op voor zo’n gratis sparring-sessie. Vul je gegevens in op onderstaande formulier en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op om de sessie in te plannen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Ik kan meer voor je doen.

De strijd die je voert met eten, je lijf en je gewicht is zonde van je tijd. Het verpest een groot deel van je leven. En het is het ook niet waard! 

Er zijn zelfstandig stappen te zetten maar om diepgewortelde gewoontes, denkbeelden en patronen te veranderen kun je meer hulp gebruiken. 

Ik leer je graag wat je wel kunt doen om op een gezondere manier je leven te leiden. Dieetvrij, vanuit eigen behoeften en vol vitaliteit.