& Nourish your soul

Stop je strijd met eten en leer op een evenwichtige manier voor jezelf te zorgen.

Het toaalprogramma waarmee je jouw eigen unieke, persoonlijke stijl van leven ontdekt en waarmee je een duurzame, relaxte manier van goed voor jezelf te zorgen bereikt.

Jarenlang leven in de ‘dieetgreep’ zorgt ervoor dat jouw relatie met eten verstoord is geraakt. Dat maakt dat je niet goed kunt vertrouwen op de signalen van binnen uit.  Daarbij gaat er dagelijks bakken vol energie naar die strijd met eten die je voert in gevecht met je gewicht en staat het je in de weg om te kunnen leven zoals je dat eigenlijk wilt. 

Herken je dit?

GezondeStijl_an_abstract_picture_representing_food_with_flowers_e65711a4-852b-4b92-9512-fe6bcc2174e2

Hoe zou het voor je zijn?

Het kan door te werken aan een gezonde relatie met eten, je lijf en jezelf. Ik help je er graag bij.

In 4 tot 6 maanden tijd neem ik je in 10 modules mee op pad naar een relaxte relatie met eten en met jezelf. Het is geen gemakkelijk traject, geen zogenaamde quick-fix. Maar een intensief traject waarbij je de onderliggende zaken die bij jou van invloed zijn op je eetgedrag grondig aanpakt. Zodat je echt resultaat boekt. 

En als jij echt bereid bent het werk te doen dan ga ik je helpen op elke manier die nodig is. Om jou je doel te laten bereiken!

Gun jij het jezelf?

Ik ga graag samen met jou aan de slag om je te leren uit die ‘dieetgreep’ te komen – je systeem te ‘ontwarren’ en op een relaxte manier met eten en bewegen om te gaan zodat je nooit meer op dieet, maar met een goed gevoel – goed voor jezelf gaat zorgen.